Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/unikco.dk/public_html/jlm/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

JLM Terapi
T: 24 91 46 07
E: info@jlmterapi.dk

Misbrug

Du er kun et telefonopkald fra anonym misbrugsbehandling i Østjylland. Ring 24 91 46 07 eller mail info@jlmterapi.dk

Med baggrund i 15 års erfaring tilbyder jeg professionel terapeutisk misbrugsbehandling af alkohol, kokain eller hash, hvor diskretion og tryghed er i top. Ingen venteværelser og registrering.

Mulighed for individuel, par, familie og skypesamtaler.

Jeg samarbejder evt. med din læge hvis du ønsker det.

Dit misbrug er måske startet i det små for flere år siden. Ved festlige lejligheder hvor du lukkede festen eller som en måde at overkomme private og faglige udfordringer.

At udvikle et misbrug opleves tit som kontroltab og en stor forandring af din identitet og normale værdier. Derfor kan du opleve at lyve for dig selv og andre.

At have et misbrug kan have mange udtryk for det er ikke kun imens man drikker, sniffer eller ryger at misbruget styrer. Hele din dagligdag, tankevirksomhed, identitet og sociale liv bliver forandret.

Skam og ensomhed bliver ofte en følgesvend til et misbrug , så vejen ud af misbrug kan komme til at virke uoverskuelig og nogle udvikler en depression.

Bag dit misbrug af alkohol, kokain eller hash, kan der ligge flugt som cooping strategi. Flugt fra ubearbejdet sorg, vrede, svigt og traumatiske hændelser, som det er vigtigt at få arbejdet med, for ikke at ryge tilbage i misbrug.

Du bruger helt sikkert en masse tankevirksomhed på dit ”stof” og oplever fravær af opmærksomhed på din partner, børn og dagligdags gøremål.

At gøre op med et misbrug kræver handling, mod og følgeskab af en professionel misbrugsbehandler.

For skal du slippe vante coping strategier skal du have udviklet nye.

Hos mig er du garanteret diskretion, tavshedspligt og professionel misbrugsbehandling.