Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

 

Vi hjælper dig i hele processen med at oprette en ny hjemmeside. 

En hjemmeside er groft sagt dit vindue mod verden og som virksomhed betyder det, at jo mere professionel og indbydende den ser ud, jo flere kunder får du. Omvendt bliver et firma uden webside – eller med en gammel version – ofte helt ubevist stemplet som gammeldags eller useriøst. 

Hvis du skal starte helt forfra med en ny hjemmeside er der flere faktorer du skal overveje før du overhovedet går i gang. Det er her Unikco kan hjælpe, for vi kender alle procedurerne og kan guide dig igennem trin for trin. 

Først og fremmest skal du have et domænenavn som egentligt er det samme som en navneattest, bare på internettet. Et domænenavn skal helst være så tæt på dit firmanavn som muligt. Man køber rettigheden til navnet på nettet. 

Det betyder at hvis du som iværksætter er i gang med at overveje hvad dit firma skal hedde, er det allerede nu – inden du registrerer dig med et CVR nummer – at du skal checke om der eksisterer et tilsvarende firma på nettet med samme navn. 

Når domænenavnet er på plads skal du i gang med at planlægge indholdet af din nye hjemmeside. Her gør det en meget stor forskel om den er tænkt som ren information om dit firmas produkter eller om der skal tilknyttes en webshop med et betalingsmodul. Det samme gælder hvis hjemmesiden skal have et booking system til tidsbestilling. 

Unikco kan hjælpe dig gennem hele processen med at oprette og registrere en ny hjemmeside der både ser professionel ud og som fungerer efter hensigten. Imens kan koncentrere dig om det vigtigste i dit firma: At passe dine kunder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
Det vi kan

Fra ide til lancering.
Design, tekst, video og fotografering

Ny hjemmeside

Hvad er målet med din hjemmeside? Planlæg og afsæt de nødvendige ressourcer, så du oplever en succes.

forside

Adobe Kurser

Premiere Pro

Photoshop

Illustrator

InDesign

Online Marketing

Søgemaskineoptimering

Ny hjemmeside

Video til web

Grafiske Opgaver

Portfolio

Kontakt

Om Unikco

Unikco kunden i centrum med en tæt dialog.

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af