Om Unikco

Webbureau

Hos Unikco er vi specialiseret i løsninger og rådgivning indenfor hjemmesider, onlinemarkesføring  og grafiske produkter.

Det handler om kommunikation via hjemmeside, sociale medier, produktblade, visitkort, nyhedsbreve, informationsfoldere, logo m.m. Det er hele forløbet fra ide til produktion, design, tekst billeder video med mere. til de opgaver vi ikke selv mestre har vi en række gose samarbejdspartner.

Foruden de grafiske opgaver online såvel som offline laver vi også undervisning i Adobe Creative Cloud (ADobe CC2018) det er fra begynder niveau til opdateringsworkshop for medarbejder i grafiske virksomheder.

Gennem personlig service og tæt dialog med dig skaber vi den røde tråd i opgaven og designer en klar og målrettet kommunikation, så layout og brugervenlighed passer til kundens ønske og virksomhedens specifikke behov.

Unikco sørger for, at du som medarbejdere let kan vedligeholde hjemmesiden og at du løbende får direkte information om nye muligheder og produkter via online medier/ offline medier. Målet er, at det er let og hurtigt at styre indholdet og kommunikationen.

Unikco vil gøre en forskel!
Vores unikke kunder skal have unikke løsninger, som er skræddersyet det aktuelle behov.

Video fra Erhverv Skanderborg

forside

Adobe Kurser

Premiere Pro

Photoshop

Illustrator

InDesign

Online Marketing

Søgemaskineoptimering

Ny hjemmeside

Video til web

Grafiske Opgaver

Portfolio

Kontakt

Om Unikco

Unikco kunden i centrum med en tæt dialog.

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af