Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Forkortelsen SEO står for Search Engine Optimization – eller hvis vi skal sige det på dansk: Søgemaskine optimering.

De fleste der søger på internettet i dag benytter søgemaskinen Google. Derfor er det vigtigt ikke ”bare” at have en hjemmeside, men at have en hjemmeside som Google søge-algoritmer kan lide. Hvis I investerer lidt tid i at SEO optimere jeres hjemmeside kommer det tifold igen. Det betyde nemlig at I kommer til at ligge på de forreste søgesider og det er der I helst skal være. Nye kunder der søger efter et firma vil stort set altid vælge et firma der ligger på Googles side 1 eller 2, så det er et rigtigt vigtigt værktøj at tænke ind i jeres online marketing.

Google har op til 200 forskellige parametre der afgør hvilke firmaer der kommer til at ligge øverst på deres søgesider. Her vægter de alt fra om I har en unik tekst der ikke er kopieret fra et andet sted på nettet, til om I linker til andre hjemmesider. Det er med andre ikke den mest simple sag i verden at ende på side 1 og det kræver professionel viden. Det er her vi kan hjælpe jer.

Hos Unikco er vi eksperter i SEO optimering og har hjulpet mange andre kunder med det samme og med stor succes. Hvis I også vil ligge på side 1 så kontakt os med det samme.

Korrekt udført SEO betyder mange flere nye kunder på din hjemmeside så vi garanterer at investeringen hurtigt er tjent hjem!

Her kommer der snart en video

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
Det vi kan
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis lorem non dolor.

Søgemaskineoptimering

Start med søgeords research

forside

Adobe Kurser

Premiere Pro

Photoshop

Illustrator

InDesign

Online Marketing

Søgemaskineoptimering

Ny hjemmeside

Video til web

Grafiske Opgaver

Portfolio

Kontakt

Om Unikco

Unikco kunden i centrum med en tæt dialog.

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af