Video marketing

Marketing
med video

Online marketing er markedsføring på internettet. Det er et værktøj der efterhånden er meget svær at komme udenom og som adskiller sig fra traditionel markedsføring på en hel række områder. Men hvis markedsføringen er gennemtænkt og rettet mod de rigtige kundegrupper, giver det en markant vækst i besøgene på din hjemmeside og dermed nye kunder til dig.

Markedsføring på nettet består af en hel palette af muligheder og det kræver en faglig ballast at vælge de rigtige værktøjer til netop din branche og kundegruppe.

Online markedsføring dækker alt fra nyhedsbreve og Facebook annoncer til SEO optimering og Google AdWords. – Ord som mange måske nok ved hvordan fungerer i teorien, men som kan være svære at omsætte i praksis.

Før du går i gang med online marketing er det altid godt at definere hvem vil du gerne nå. Hvem er din idealkunde? Og sæt dig nogle opnåelige mål for dine online kampagner hvor resultaterne er lette at måle. Hvis ikke du ved hvem din målgruppe er, er det jo svært at vide om det f.eks. er Facebook eller LinkedIn du skal annoncere på. Så tænk over hvilket køn, aldersgruppe, geografisk placering, uddannelsesniveau osv. din ideelle kunde har.

Du skal også overveje hvordan du vil sælge dit brand. Er der en god historie der skal fortælles eller har dit mærke/firma nogle helt unikke kompetencer eller produkter der overhaler konkurrenterne? Og husk at det er den samme historie du skal fortælle både på din hjemmeside og på de sociale medier.

Her kommer der en video

Kontakt os i dag for at høre mere om marketing med video.

Der er hjælp hele vejen

Hjælper dig i gang med at få optaget de første videoer.
Guide i forhold til udstyr.
Undervise i videoredigeringsprogram til smartphone eller computeren.

Video Marketing

Det er bare med at komme igang

forside

Adobe Kurser

Premiere Pro

Photoshop

Illustrator

InDesign

Online Marketing

Søgemaskineoptimering

Ny hjemmeside

Video til web

Grafiske Opgaver

Portfolio

Kontakt

Om Unikco

Unikco kunden i centrum med en tæt dialog.

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af