Effektive

Adobe kurser

Firma tilrettelagt kursus eller ene undervisning
Mange øvelser og hands on

Slip kreativiteten løs
Adobe Creative Cloud, eller Adobe CC om man vil, er en række af kreative programmer for alle der arbejder med design, layout og grafik. Pakken er også rigtig god, hvis du beskæftiger dig med behandling af fotos og video.

Adobe er den absolut førende leverandør af programmer til alle der arbejder med grafiske opgaver. Hvis du beskæftiger dig med en form for grafisk eller designmæssig produktion, bør du som minimum have et basis kendskab til Adobe og de muligheder programmerne tilbyder dig.

Akkurat som office pakken, der består af en række forskellige programmer som Word, PowerPoint og Excel, så indeholder Adobe CC flere forskellige programmer eller apps, hver med deres funktion. Hvis du arbejder i et større firma eller en afdeling med mange kreative opgaver, giver det mest mening at købe et abonnement til hele pakken. Hvis du arbejder i en mindre virksomhed eller som selvstændig, er det måske mere oplagt at plukke de programmer ud du har mest brug for. Du kan se en beskrivelse af de forskellige programmer nederst på siden.

Unikco hjælper dig med både at få overblikket over hvilke programmer du har brug for, men vi kan også bestilles til undervisning i Adobe CC (Creative Cloud).

  1. Online ene-undervisning. 
  2. Firma tilrettelagt hos dig
Individuel niveau
Undervisningsprogrammet og kurset tilrettelægges efter den enkelte virksomheds behov, ønsker og niveau.

Kursus i Premiere Pro CC 2018

Premiere Pro til video redigering

Adobe Premiere Pro er et moderne video redigerings program der først og fremmest bruges til at klippe og omarrangere videoklip. Det kan også bruges til at tilføje visuelle effekter eller lydeffekter. Hvis du gerne vil arbejde med video på f.eks. jeres hjemmeside, via blogs eller lægge film på YouTube så er Premiere Pro et rigtigt godt program at begynde med. Der er f.eks. en praktisk grab&drop funktion, så hvis du har klippet et stykke film ud og fortryder det, så kan du altid trække det tilbage igen – det er noget lettere end da man skulle klister filmstrimler sammen efter de var klippet i stykker!

Kursus i InDesign CC 2018

InDesign til opsætning af layouts

Adobe InDesign bruges hovedsageligt til brochurer, pdf-filer (både til tryk og til online brug) og udformning af online formularer samt en hel række andre trykte opgaver.

Den primære funktion i InDesign er at arrangere tekst og billeder sammen, f.eks. sat op som en invitation, et julekort eller en brochure. Her kan du sætte skrift op i spalter og supplere med billeder ind imellem, eller ind over. Også her er der en hel række funktioner for både tekst og billeder så de skal ændres i størrelse, spejlvendes, roteres og sågar strækkes og vrides. Hvis det er dine egne billeder der skal bruges her, vil du typisk behandle dem i Photoshop først.

Kursus i Photoshop CC 2018

Photoshop til billedbehandling og design

Adobe Photoshop er verdens mest brugte billedbehandlingsprogram og er til dig, som har brug for at behandle fotos professionelt. Programmet indeholder alt hvad du kan drømme om af funktioner – og lidt til. Her kan du beskære fotos, arbejde med lys og kontraster, justere i størrelser og fjerne røde øjne. Billeder kan også sættes sammen eller dele kan klippes ud. Det kan såmænd også udjævne en lille delle eller skifte farve på en sweater. Med andre ord: Hvis du arbejder med billeder til brug både elektronisk og på tryk, så er Photoshop umulig at komme udenom.

 

Kursus i Illustrator CC 2018

Illustrator til grafik, infografik, tegning og design

Adobe Illustrator er et avanceret tegneprogram. Det bliver især brugt til alle former for tegninger på websider, film og i blade og magasiner. Programmet er ideelt når det gælder tekst, billeder og tegninger fordi alt kan flyttes, kopieres, skaleres, spejlvendes, farvelægges og grupperes. Programmet er et vektor baseret tegneprogram. Du kan arbejde kun i Illustrator, men kan også fint kombinere det med Premiere, Photoshop og andre Adobe programmer. Illustrators force er at du kan gemme som SVG fil. Herved forbliver grafikken skarp på diverse skærme.
Hvis du har lyst til at høre mere?
Alle spørgsmål til kursus eller indhold er velkommen.
 

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af