Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Forkortelsen SEO står for Search Engine Optimization – eller hvis vi skal sige det på dansk: Søgemaskine optimering.

De fleste der søger på internettet i dag benytter søgemaskinen Google. Derfor er det vigtigt ikke ”bare” at have en hjemmeside, men at have en hjemmeside som Googles søge-algoritmer kan lide. Hvis I investerer lidt tid i at SEO optimere jeres hjemmeside kommer det tifold igen.

Det betyder nemlig, at I kommer til at ligge på de forreste søgesider og det er der I helst skal være. Nye kunder der søger efter et firma, vil stort set altid vælge et firma der ligger på Googles side 1 eller 2, så det er en rigtig vigtig opgave at tænke ind i jeres online markedsføring.

Google har ca. 200 forskellige parametre, der afgør hvilke hjemmesider der kommer til at ligge øverst på deres organisk søgeresultat. Her vægter de bl. a. om I har en unik tekst, der ikke er kopieret fra et andet sted på nettet, til om I linker til andre hjemmesider. Det er med andre ord ikke den mest simple sag i verden, at ende på side 1 og det kræver professionel viden. Det er her vi kan hjælpe jer.

Hos Unikco er vi eksperter i SEO optimering og har hjulpet mange andre kunder med stor succes. Hvis I også vil have en god placering i søgeresultatet, så kontakt os med det samme.

Korrekt udført SEO betyder mange flere nye besøgende på din hjemmeside, derved øges muligheden for nye kunder.

Læs selv om søgeorsoptimering

Her kommer der snart en video
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
Det vi kan
Unikco hjælper dig med at øge din søgemaskineoptimering fra søgeorsannalyse til  optimering af alt indhold.

Søgemaskineoptimering

Start med søgeords research

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af