Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Forkortelsen SEO står for Search Engine Optimization – eller hvis vi skal sige det på dansk: Søgemaskine optimering.

De fleste der søger på internettet i dag benytter søgemaskinen Google. Derfor er det vigtigt ikke ”bare” at have en hjemmeside, men at have en hjemmeside som Googles søge-algoritmer kan lide. Hvis I investerer lidt tid i at SEO optimere jeres hjemmeside kommer det tifold igen.

Det betyder nemlig, at I kommer til at ligge på de forreste søgesider og det er der I helst skal være. Nye kunder der søger efter et firma, vil stort set altid vælge et firma der ligger på Googles side 1 eller 2, så det er en rigtig vigtig opgave at tænke ind i jeres online markedsføring.

Google har ca. 200 forskellige parametre, der afgør hvilke hjemmesider der kommer til at ligge øverst på deres organisk søgeresultat. Her vægter de bl. a. om I har en unik tekst, der ikke er kopieret fra et andet sted på nettet, til om I linker til andre hjemmesider. Det er med andre ord ikke den mest simple sag i verden, at ende på side 1 og det kræver professionel viden. Det er her vi kan hjælpe jer.

Hos Unikco er vi eksperter i SEO optimering og har hjulpet mange andre kunder med stor succes. Hvis I også vil have en god placering i søgeresultatet, så kontakt os med det samme.

Korrekt udført SEO betyder mange flere nye besøgende på din hjemmeside, derved øges muligheden for nye kunder.

Læs selv om søgeorsoptimering

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
Det vi kan
Unikco hjælper dig med at øge din søgemaskineoptimering fra søgeorsannalyse til  optimering af alt indhold.

Søgemaskineoptimering

Start med søgeords research

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af