Om Unikco

Webbureau

Hos Unikco er vi specialiseret i løsninger og rådgivning indenfor hjemmesider, onlinemarkesføring  og grafiske produkter.

Det handler om kommunikation via hjemmeside, sociale medier, produktblade, visitkort, nyhedsbreve, informationsfoldere, logo m.m. Det er hele forløbet fra ide til produktion, design, tekst, billeder, video med mere.

Til de opgaver vi ikke selv mestre, har vi en række gode samarbejdspartnere.

Foruden de grafiske opgaver online såvel som offline, underviser vi også i Adobe Creative Cloud (Adobe CC2018). Fra begynder niveau til opdateringsworkshop for medarbejdere i grafiske virksomheder.

Gennem personlig service og tæt dialog med dig, skaber vi den røde tråd i opgaven og designer en klar og målrettet kommunikation, så layout og brugervenlighed passer til dine kunders ønsker og virksomhedens specifikke behov.

Unikco sørger for, at du som medarbejder let kan vedligeholde hjemmesiden og at du løbende får direkte information om nye muligheder og produkter via online medier/offline medier. Målet er, at det er let og hurtigt at styre indholdet og kommunikationen.

Unikco vil gøre en forskel!
Vores unikke kunder skal have unikke løsninger, som er skræddersyet til det aktuelle behov.

Video fra Erhverv Skanderborg

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af