Online marketing

Online Marketing

Online marketing er markedsføring på internettet. Det er et værktøj, der efterhånden er meget svær at komme udenom og som adskiller sig fra traditionel markedsføring på en hel række områder. Men hvis markedsføringen er gennemtænkt og rettet mod de rigtige kundegrupper, giver det en markant vækst i besøgene på din hjemmeside samt andre sociale medier og dermed nye kunder til dig.

Markedsføring på nettet består af en hel palette af muligheder og det kræver en faglig ballast, at vælge de rigtige værktøjer til netop din branche og kundegruppe.

Online markedsføring dækker alt fra nyhedsbreve og Facebook annoncer til SEO optimering og Google AdWords. – Ord som mange måske nok ved hvordan fungerer i teorien, men som kan være svære at omsætte til praksis.

Før du går i gang med online marketing er det altid godt at definere hvem vil du gerne nå. Hvem er dine idealkunder? Sæt dig nogle opnåelige mål for dine online kampagner, hvor resultaterne er lette at måle. Hvis ikke du ved hvem din målgruppe er, er det jo svært at vide om det f.eks. er Facebook eller LinkedIn du skal annoncere på. Så tænk over hvilket køn, aldersgruppe, geografisk placering, uddannelsesniveau osv. dine ideelle kunder har.

Du skal også overveje hvordan du vil sælge dit brand. Er der en god historie der skal fortælles eller har dit mærke/firma nogle helt unikke kompetencer eller produkter der overhaler konkurrenterne? Husk at det er den samme historie, du fortæller både på din hjemmeside og på de sociale medier men på forskelligt vis.

Hvis du aldrig har prøvet at annoncere online før, vil vi derfor altid anbefale, at du søger professionel hjælp inden du går i gang med dit første forsøg inden for online annoncering. Det er ærgerligt, at bruge både penge og spildte kræfter på noget der ikke giver et ordentligt resultat. Vi kan også hjælpe dig med at måle på resultatet undervejs og bagefter, så du kan se hvor mange og om det var de “rigtige” kunder, der kom forbi din hjemmeside.

Med 13 års erfaring inden for online marketing for både små og mellemstore virksomheder, er Unikco en tryg og troværdig sparringspartner både under planlægningen og udførelsen af dine online kampagner.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Vi kan hjælpe hvis du er

Overvældet af alle de råd og hype om digital markedsføring.

Usikker på, hvor du skal starte, eller hvad du skal fokusere på først.

Give overblik over seneste trends og teknik

Stresset om at skabe en strategi, der omfatter alle de teknikker der kræves for en vellykket digital marketingkampagne.

Mangler værdifulde færdigheder og viden til at klare onlinestrategien og føre den ud i livet.

Online Marketing

Planlæg

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af