Ny hjemmeside
med WordPress

Ny hjemmeside

Vi hjælper dig i hele processen med at oprette en ny hjemmeside med WordPress.

En hjemmeside er din butiksfacade online og som virksomhed betyder det, at jo mere professionel og indbydende den ser ud, jo flere kunder får du. Omvendt bliver et firma uden webside – eller med en gammel version – ofte helt ubevist stemplet som gammeldags eller useriøst.

Hvis du skal starte helt forfra eller redesigne nuværende hjemmeside, er der flere faktorer du skal overveje før du går i gang.

Det er her Unikco kan hjælpe, for vi kender alle procedurerne og kan guide dig igennem trin for trin.

Først og fremmest skal du have et domænenavn som egentligt er, det samme som en navneattest, bare på internettet. Et domænenavn skal være så tæt på dit firmanavn som muligt.

Det betyder at hvis du som iværksætter er i gang med at overveje hvad dit firma skal hedde, er det allerede nu – inden du registrerer dig med et CVR nummer – at du skal checke om der eksisterer et tilsvarende firma på nettet med samme navn.

Når domænenavnet er på plads skal du i gang med at planlægge indholdet af din nye hjemmeside. Her gør det en meget stor forskel om den er tænkt som ren information om dit firmas produkter eller om der skal tilknyttes en webshop med et betalingsmodul. Det samme gælder hvis hjemmesiden skal have et booking system til tidsbestilling.

Unikco kan hjælpe dig gennem hele processen med at oprette og registrere en ny hjemmeside, der både ser professionel ud og som fungerer efter hensigten. Imens kan du koncentrere dig om det vigtigste i dit firma:
At passe dine kunder.
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
Det vi kan
Fra ide til lancering.
Design, tekst, video og fotografering

Ny hjemmeside

Hvad er målet med din hjemmeside? Planlæg og afsæt de nødvendige ressourcer, så du oplever en succes.

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af