Lej en webmaster

Lej en webmaster

Medmindre I er teknisk anlagte i jeres firma er den letteste løsning helt klart at outsource funktionen som webmaster til et eksternt firma. Hos os kan du købe dig til et fleksibelt antal timer, en løbende service aftale eller til en enkeltstående opgave.

Hvad er en webmaster egentlig?
En webmaster er en person eller et firma der styrer en hjemmeside og er ansvarlig for indholdet og den tekniske løsning. Det kan altså både dække over selve indholdet som billeder og tekst, men også den tekniske vedligeholdelse af websiden. 

Hvad kan en webmaster hjælpe med?
Det er ham du ringer til, hvis din hjemmeside er gået ned eller I skal have oprettet en ny underside, hvis en side skal slettes eller I skal have hjælp til at oprette en hel ny hjemmeside. Vi kan alt det og mere til hos Unikco.

Webmasteren er også ham der kan hjælpe dig med at optimere jeres hjemmeside, så I rangerer højest på Google søgninger. Tit skal der bare skiftes lidt ud i ordlyden i jeres tekster, men det skal være de rigtige ord. Han kan også skrive en hel ny tekst til jer eller rette i den I har.

En webmaster kan hjælpe jeres marketingsafdeling med jeres online tilstedeværelse.

 

Send os en e-mail eller giv os et ring og hør hvad vi kan tilbyde af webmaster løsninger for jer
Vi hjælper
Om det er hjemmesiden, Facebook siden, Instagram, LinkedIn firmasiden der skal opdateres.
Der kan også være der skal nyt tekst, billeder eller optages video.

Lej en webmaster

Vi kan sikre at dine onlinemedier er UpToDate

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af