Video marketing

Marketing med video

Videomarkedsføring er det område inden for markedsføring, der er i klart størst vækst. TV taber konstant seertal og i stedet vinder internettet stadigt mere frem.

Den gyldne regel for al markedsføring er, at du skal være der hvor dine kunder er. Med andre ord: Farvel til annoncering i trykte medier og goddag til online annoncering. Video annoncering betyder ikke nødvendigvis en rigtig reklame, men det kan lige så godt være råd og vejledning eller test af et produkt.

Visning af online videoer står nu for over 50% af al aktivitet på internettet. Det gælder både hjemmesiderne med streaming af film og serier, men i allerhøjeste grad også YouTube og andre video hjemmesider. Med andre ord er online video en god ide, hvis du vil overhale konkurrenterne.

YouTube er ejet af Google og Google prioriterer egne produkter. Jo flere YouTube videoer du har på din hjemmeside, jo større er sandsynligheden for, at du som virksomhed bliver set – vel og mærket hvis dit forarbejde er i orden på YouTube.
Så jo flere videoer du har, kan dette være med til at forbedre din søgemaskineoptimering.

YouTube er det oplagte sted at bruge, hvis du f.eks. gerne vil fortælle om et produkt eller ligefrem anmelde det. Her er gode råd lige nøjagtigt ikke dyre – men de trækker i stedet kunder til. Fordelen ved YouTube er, at alt foregår i øjenhøjde med seeren og her gælder det først og fremmest om, at opbygge et personligt forhold til dine kunder. Det kan være totalt grænseoverskridende at stille sig op foran et kamera og fortælle om hvad du laver, men vi garanterer at det virker.

Når det gælder de lidt mere seriøse indslag, kan LinkedIn eller vimeo være et godt sted at placere en video. LinkedIn er hovedsageligt et erhvervs-netværk, så her er det ofte godt at fortælle om nye produkter, nye kolleger, en video med gode råd, eller hvor I fortæller om jer selv. På LinkedIn er der en uskreven regel om, at man ikke har salgsvideoer.
Endnu bedre: Lade en af jeres kunder fortælle om en god oplevelse. Så jo mere personligt, jo bedre.

Fordelen ved online videoer på f.eks. YouTube eller LinkedIn er, at du fuldstændigt kontrollerer indholdet og har mulighed for, at lave forskellige videoer, der stort set er ens, men som rammer forskellige målgrupper.

Hos Unikco kan vi hjælpe dig med både at målrette indholdet af din online videoer, så de sidder lige i øjet, men vi klarer også meget gerne både optagelserne og den efterfølgende redigering.

Jo mere professionel eller autentisk din online video er, jo højere antal seere får du. Nye seere betyder nye kunder. Video som markedsføringskanal på internettet virker, det garanterer vi.

Kontakt os for en sparring om dit næste videoprojekt.

24 gode grunde til at lave video

Kontakt os i dag for at høre mere om marketing med video.
Der er hjælp hele vejen
Hjælper dig i gang med at få optaget de første videoer.
Guide i forhold til udstyr.
Undervise i videoredigeringsprogram til smartphone eller computeren.

Video Marketing

Det er bare med at komme igang

Unikco
Bjarkesvej 3
8660 Skanderborg


3023 9050

Unikco er medlem af